7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Sałatka Arlettki - ryżowa z kukurydzą, papryką i ogórkami konserwowymi
Rodzaj diety: ovo-wege
Składniki:1/2 szklanki ugotowanego ryżu
kukurydza z puszki 1 duża, świeża papryka czerwona 2 ogórki konserwowe natka pietruszki majonez sól pieprz Przygotowanie:Ugotowany i wystudzony ryż wymieszać z innymi składnikami.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: Oct 24, 2001
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: Arielka
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Majonezowa sałatka ryżowa z papryką konserwową, ogórkami kiszonymi i "puszkami" (bez ograniczeń)Sałatka serowo-makaronowa z ogórkami, papryką i kukurydzą (bez ograniczeń) Warstwowa sałatka ryżowa z ogórkami konserwowymi, cebulką i jajkami (ovo-wege) Ryżowa sałatka z fasolą, kukurydzą, papryką i rzodkiewkami (wegańska) Sałatka Jędrusia - ryżowa z kukurydzą, papryką i winegretem (wegańska) Sałatka ryżowa z kukurydzą, ogórkami kiszonymi i śliwkami suszonymi (bez ograniczeń) Sałatka Donety - ryżowa z papryką konserwową, owocami i majonezem (ovo-wege) Sałatka ryżowa z kukurydzą, papryką, żółtym serem i kiszonym ogórkiem (lakto-wege) Ryżowa sałatka mojej mamy, z kukurydzą, papryką i żółtym serem (lakto-wege) Sałatka ryżowa zielona (z fasolką, groszkiem i ogórkami) (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |