7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Sałatka Arlettki - ryżowa z kukurydzą, papryką i ogórkami konserwowymi



Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki:

1/2 szklanki ugotowanego ryżu
kukurydza z puszki
1 duża, świeża papryka czerwona
2 ogórki konserwowe
natka pietruszki
majonez
sól
pieprz

Przygotowanie:

Ugotowany i wystudzony ryż wymieszać z innymi składnikami.
Nadesłał(a) Rena, dnia: Oct 24, 2001
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: Arielka
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Majonezowa sałatka ryżowa z papryką konserwową, ogórkami kiszonymi i "puszkami" (bez ograniczeń)
Sałatka serowo-makaronowa z ogórkami, papryką i kukurydzą (bez ograniczeń)
Warstwowa sałatka ryżowa z ogórkami konserwowymi, cebulką i jajkami (ovo-wege)
Ryżowa sałatka z fasolą, kukurydzą, papryką i rzodkiewkami (wegańska)
Sałatka Jędrusia - ryżowa z kukurydzą, papryką i winegretem (wegańska)
Sałatka ryżowa z kukurydzą, ogórkami kiszonymi i śliwkami suszonymi (bez ograniczeń)
Sałatka Donety - ryżowa z papryką konserwową, owocami i majonezem (ovo-wege)
Sałatka ryżowa z kukurydzą, papryką, żółtym serem i kiszonym ogórkiem (lakto-wege)
Ryżowa sałatka mojej mamy, z kukurydzą, papryką i żółtym serem (lakto-wege)
Sałatka ryżowa zielona (z fasolką, groszkiem i ogórkami) (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas