7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Escabeche - smażony bakłażan w warzywno-octowej marynaciePrzepis przerobiony na wegetariański. Escabeche pochodzi z kuchni hiszpańskiej i jest popularną potrawą na gorące dni. Escabeche to nie tylko nazwa potrawy, ale też samej marynaty.
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osób2 bakłażany
olej/oliwa do smażenia marynata: 2 duże cebule pół marchewki 2 ostre papryczki pół szklanki octu winnego świeży tymianek listek laurowy sól pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Smażony bakłażan z sosem jogurtowo-czosnkowym (lakto-wege)Babka octowa Urszuli (bez ograniczeń) Giardiniera - pieczona papryka w marynacie (wegańska) Ziemniaki zapiekane w marynacie paprykowej (wegańska) Ryż w pikantnej marynacie na gorąco (wegańska) Sałatka z pomarańczy i cebuli z octowo-słoną marynatą (wegańska) Zupa warzywno-pomidorowa (wegańska) Bakłażan zapiekany z cukinią (lakto-wege) Pieczony bakłażan z kiełkami (wegańska) BAKŁAŻAN – BAŁKAŻAN! Zapiekanka (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
memengwa Jun 2, 2013