7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:30 g włoszczyzny bez kapusty
100 g dyni 50 ml mleka (zwykłego lub roślinnego) 3 g mąki pszennej Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Zupa-krem z dyni i włoszczyzny (wegańska)Zupa-krem z dyni z mlekiem (wegańska) Mus (zupa-krem) z dyni z pomidorem i mlekiem (wegańska) Krem z dyni z mlekiem kokosowym (wegańska) Zupa krem z dyni (wegańska) Zupa-krem z włoszczyzny i szparagów (lakto-wege) Piwna zupa-krem z dyni (lakto-wege) Zupa-krem z dyni hokkaido (wegańska) Zupa-krem z dyni z ziołami (wegańska) Zupa chlebowa łagodna (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
lepsza jest: 1kg dyni, wywaru z warzyw tyle, by ugotowac dynię, mleko ok.1 litr, cukier.
po ugotowaniu dyni do miękkości, wywar odlać, dynię wrzucić do mleka (zagotowanego), zdjąć z ognia, zmiksować i posłodzić do smaku.
i tyle! do tego lane kluseczki i mniam mniam!
jak mmożna tak gęstą zupę zagęszczać i psuć mąką???????????????????
~AGA Aug 13, 2009