7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Ogórki nadziewane kremem camembert



Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki: dla 1 osoby

100 g ogórka zielonego

1/4 jajka ugotowanego na twardo
20 g sera camembert
40 g serka śmietankowego
1 łyżeczka koperku
1 łyżeczka natki
1 łyżeczka łagodnej musztardy
sól ziołowa
pieprz

Przygotowanie:

Ugotowane jajko i ser pokroić w kostkę, dodać ser śmietankowy, koperek i natkę. Całość wymieszać i zmiksować. Puree posolić i przyprawić.

Obrany ogórek przekroić wzdłuż, usunąć nasiona i posolić. Podzielić go na 4 i przez rękaw cukierniczy napełnić kremem camembert.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-05-04 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia - miesięcznik promujący zdrowy styl życia nr 5/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pieczone jabłka nadziewane kremem owocowo-imbirowym (bez ograniczeń)
camembert z gruszkami i pistacjami (lakto-wege)
Salatka z camembertem/brie (bez ograniczeń)
A może kasza z camembertem i pomidorami? (lakto-wege)
Ogórki konserwowe (wegańska)
Ogórki małosolne (wegańska)
Kiszone ogórki (wegańska)
Pieczony camembert w sosie malinowym (lakto-wege)
Camembert pieczony w bazylii i pomidorach (lakto-wege)
Camembert lub pieczarki w piwnym cieście (ovo-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas