7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

surówka z sałaty z zaprawą francuską



Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 4 osób

mała główka sałaty
listki estragonu
1-2 ząbki czosnku
sok z cytryny
łyżeczka przyprawy do zup
łyżka oleju

Przygotowanie:

Sałatę umyć, oddzielić liście, każdy odsączyć z wody i pokroić na kawałki. Z oleju, przyprawy do zup, soku cytrynowego i czosnku roztartego z solą sporządzić zaprawę, dodać do sałaty, bardzo delikatnie wymieszać. Podawać zaraz po przyrządzeniu, aby liście sałaty pozostały jędrne.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-25 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia nr 3/2001 - miesięcznik promujący zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Surówka z pomidorów na rukoli i sałacie (wegańska & RAW)
Surówka z sałaty z kalarepką i szczypiorkiem (wegańska & RAW)
Surówka z papryki czerwonej, selera i sałaty (wegańska & RAW)
Przepyszna surówka z sałaty lodowej i pomidorów z winegretem (wegańska & RAW)
Surówka z sałaty, groszku konserwowego i ogórka (wegańska & RAW)
Surówka - sałata lodowa z awokado, pomidorem i winegretem (wegańska & RAW)
Surówka Eli - sałata z ogórkiem, kiełkami i imbirowym sosem lub winegretem (wegańska & RAW)
Surówka moja ulubiona z sałaty lodowej i pomidorów z olejem lnianym lub dyniowym (wegańska & RAW)
Rogaliki francuskie (bez ograniczeń)
Francuskie grzanki (bez ograniczeń)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas