7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Sałatka a la Anetek - obiadowa 3



Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 1 osoby

czerwona kapusta
sok z cytryny
oliwa
cukier
utarte jabłko

Przygotowanie:

kapustę szatkuje się drobno, wrzuca do wrzątku, gotuje 3 do 5 minut, potem odcedza, skrapia dużą ilością soku cytrynowego i oliwy, doprawia cukrem i dodaje utarte jabłko.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-04 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:Aneta Baran baran@sp072.cern.ch
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sałatka a la Anetek - obiadowa 6 (ovo-wege)
Sałatka a la Anetek - obiadowa 5 (wegańska)
Sałatka a la Anetek - obiadowa 4 (wegańska)
Sałatka a la Anetek - obiadowa 2 (wegańska)
Sałatka a la Anetek - obiadowa 3 (wegańska)
Sałatka a la Anetek - obiadowa (wegańska)
Sałata a la Anetek - obiadowa z kiwi i rzodkiewkami (wegańska & RAW)
Sałatka a la Anetek - meksykańska (bez ograniczeń)
Sałatka a la Anetek - kukurydziana (bez ograniczeń)
Sałatka a la Anetek - warzywna z serem (lakto-wege)
Ziemniaczana sałatka obiadowa (z fasolą, pomidorem, kiszeniasem i kawałkami kotletów sojowych) (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas