7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Majonezowa sałatka z kapustą pekińską i curry



Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki:

1 średnia kapusta pekińska
3-4 łyżki majonezu
curry - dużo, może 1 łyżkę
3-4 łyżki miodu (ew. cukier)
1-2 łyżeczki soku z cytryny
sól

Przygotowanie:

Kapustę pokroić w paseczki. Dodać majonez, curry, miód (ew. cukier), sól i sok z cytryny. Wymieszać. Satysfakcja gwarantowana:-)
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-06 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: dagmara
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Majonezowa sałatka z kapustą pekińską, ananasem i curry (bez ograniczeń)
Majonezowa sałatka z kapustą pekińską, jabłkiem i marchewką (ovo-wege)
Spaghetti z kapustą pekińską, ciecierzycą i curry (wegańska)
Sałatka warstwowa z kapustą pekińską (lakto-wege)
Sałatka z kapusty pekińskiej i ryżu (bez ograniczeń)
Sałatka (moja ulubiona) z kapusty pekińskiej na słodko (ovo-wege)
Sałatka z kapustą pekińską, fasolą, czosnkiem i nie tylko ;) (ovo-wege)
Sałatka Gibraltar - z kapusty pekińskiej i pomarańczy (lakto-wege)
Sałatka chińska z aromatycznego, imbirowo-czosnkowego ryżu i kapusty pekińskiej (ovo-wege)
Sałatka Madzi z papryką i pomidorem, na bazie sałaty lub kapusty pekińskiej (wegańska & RAW)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas