 
				
			
			7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
		w tym 4933 wegańskich
|  napisz do nas  pomoc / FAQ | |
|  | 
|  puszka.pl - internetowy partner International Vegetarian Union | 
 
	
		
		
			
			
				
			
			
		
		
		
		
			Rodzaj diety: ovo-wege Składniki:1 średnia kapusta pekińska
 3-4 łyżki majonezu curry - dużo, może 1 łyżkę 3-4 łyżki miodu (ew. cukier) 1-2 łyżeczki soku z cytryny sól Przygotowanie:Kapustę pokroić w paseczki. Dodać majonez, curry, miód (ew. cukier), sól i sok z cytryny. Wymieszać. Satysfakcja gwarantowana:-) 
		
			
		
		Nadesłał(a) Rena, 
		dnia: 2001-02-06 00:00:00.0 Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: dagmara 
						Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
						zgłoś to administratorowi
					 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz | Podobne wg nazwy:Majonezowa sałatka z kapustą pekińską, ananasem i curry (bez ograniczeń)Majonezowa sałatka z kapustą pekińską, jabłkiem i marchewką (ovo-wege) Spaghetti z kapustą pekińską, ciecierzycą i curry (wegańska) Sałatka warstwowa z kapustą pekińską (lakto-wege) Sałatka z kapusty pekińskiej i ryżu (bez ograniczeń) Sałatka (moja ulubiona) z kapusty pekińskiej na słodko (ovo-wege) Sałatka z kapustą pekińską, fasolą, czosnkiem i nie tylko ;) (ovo-wege) Sałatka Gibraltar - z kapusty pekińskiej i pomarańczy (lakto-wege) Sałatka chińska z aromatycznego, imbirowo-czosnkowego ryżu i kapusty pekińskiej (ovo-wege) Sałatka Madzi z papryką i pomidorem, na bazie sałaty lub kapusty pekińskiej (wegańska & RAW) Ocenazamknij | 
| © 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |