7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki: dla 2 osób200 g pieczarek
100 g sera tofu 3 ogórki kiszone 1 puszka zielonego groszku 2 jajka 1 jogurt sól pieprz Przygotowanie:Pieczarki obgotować w osolonej wodzie, odcedzić.
Tofu zetrzeć na tarce (grube oczka). Pieczarki, ogórki i ugotowane jajka pokroić w drobną kostkę. Groszek odcedzić. Wszystko razem wymieszać, dodać sól, pieprz i jogurt.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: Jan 24, 2001
Źródło/autor przepisu: Super Linia nr 1/2001 - miesięcznik promujący zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka ziemniaczana z jajkami, pieczarkami i fasolkami (bez ograniczeń)Sałatka ze smażonych pieczarek z jajkami i cebulką (bez ograniczeń) Sałatka pieczarkowa z jajkami i szczypiorkiem (ovo-wege) Sałatka pieczarkowa z jajkami i kukurydzą (ovo-wege) Sałatka ziemniaczana z jajkami i kukurydzą (ovo-wege) Sałatka pieczarkowa z serem, jajkami i groszkiem (bez ograniczeń) Sałatka wiosenna ryżowa z jajkami, ogórkiem i kukurydzą (ovo-wege) Sałatka z brokułami, pomidorami i jajkami na twardo (ovo-wege) Sałatka z makaronem tortellini, ogórkiem, pomidorami i jajkami (ovo-wege) Sałatka z pieczonymi ziemniakami, jajkami i fasolką szparagową (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |