7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Sałatka z pieczarkami, jajkami i tofu



Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki: dla 2 osób

200 g pieczarek
100 g sera tofu
3 ogórki kiszone
1 puszka zielonego groszku
2 jajka
1 jogurt
sól
pieprz

Przygotowanie:

Pieczarki obgotować w osolonej wodzie, odcedzić.
Tofu zetrzeć na tarce (grube oczka).
Pieczarki, ogórki i ugotowane jajka pokroić w drobną kostkę.
Groszek odcedzić.
Wszystko razem wymieszać, dodać sól, pieprz i jogurt.
Nadesłał(a) Rena, dnia: Jan 24, 2001
Źródło/autor przepisu: Super Linia nr 1/2001 - miesięcznik promujący zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sałatka ziemniaczana z jajkami, pieczarkami i fasolkami (bez ograniczeń)
Sałatka ze smażonych pieczarek z jajkami i cebulką (bez ograniczeń)
Sałatka pieczarkowa z jajkami i szczypiorkiem (ovo-wege)
Sałatka pieczarkowa z jajkami i kukurydzą (ovo-wege)
Sałatka ziemniaczana z jajkami i kukurydzą (ovo-wege)
Sałatka pieczarkowa z serem, jajkami i groszkiem (bez ograniczeń)
Sałatka wiosenna ryżowa z jajkami, ogórkiem i kukurydzą (ovo-wege)
Sałatka z brokułami, pomidorami i jajkami na twardo (ovo-wege)
Sałatka z makaronem tortellini, ogórkiem, pomidorami i jajkami (ovo-wege)
Sałatka z pieczonymi ziemniakami, jajkami i fasolką szparagową (bez ograniczeń)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas