 
				
			
			7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
		w tym 4933 wegańskich
|  napisz do nas  pomoc / FAQ | |
|  | 
|  puszka.pl - internetowy partner International Vegetarian Union | 
 
	
		
		
			
			
				
			
			
		
		
		
		
			Rodzaj diety: wegańska Składniki:2 bakłażany
 4 łyżki mąki sól pieprz tymianek olej do smażenia Przygotowanie:Obrać bakłażany i pokroić w plastry. Posolić z obu stron, odłożyć na jakiś czas, aż wydzielą wodę. Obtaczać w mące zmieszanej z przyprawami i smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. 
		
			
		
		Nadesłał(a) Rena, 
		dnia: 2001-02-02 00:00:00.0 Źródło/autor przepisu: na podstawie Vegan Planet (serwis już nie istnieje) 
						Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
						zgłoś to administratorowi
					 Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz | Podobne wg nazwy:Kotlety z bakłażana w kokosowej panierce (ovo-wege)Falafel w panierce z dipem jogurtowo-ziołowym (wegańska) Kotleciki pieczarkowo-ziemniaczane w panierce sezamowej (wegańska) Kotlety z bakłażana (wegańska) Smażona feta w panierce (bez ograniczeń) Cukinia w panierce (w cieście) (wegańska) Sos ziołowy 1 (lakto-wege) Omlet ziołowy (bez ograniczeń) Smażony ser w sezamowej panierce (lakto-wege) Grillowane roladki z bakłażana i z cukinii (lakto-wege) Ocenazamknij | 
| © 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas | 
~maa 2005-08-16 00:00:00.0