7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
		w tym 4933 wegańskich
| 
		 | 
|
| 
		
		 | 
		
	
		 
		puszka.pl - internetowy partner International Vegetarian Union
	 | 
	
		
 
 Sos "Chateau" do ziemniaków, szparagów i innych warzywPodajemy sos gorący w sosjerce jako dodatek do ziemniaków z wody lub pieczonych.
				
				
									
						Średnia ocena:  ![]() ![]() ![]() ![]()  
						
						[4.5
						
						z 2 ocen]
											
					
					 | dodaj ocenę    
					| komentarze [0]
				
	
		
		
			
			
				
			
			
		
		
		
		
			Rodzaj diety: wegańska 
	
	Składniki:szklanka bulionu lub wywaru warzywnego
 
		2 łyżeczki mąki 125g masła/ margaryny lub olej łyżeczka drobniutko posiekanej natki pietruszki sok z połowy cytryny sól szczypta pieprzu cayenne Przygotowanie: 
			
				
				
				
		 | 
	
	
		
		
			 
			
	
		Podobne wg nazwy:Sos holenderski do szparagów i innych warzyw (bez ograniczeń)Tofu duszone z ziemniakami, cukinią, brokułem i innymi warzywami (lakto-wege) Soczewica z kalarepką i innymi warzywami (wegańska) Ziemniaki po irlandzku - zapiekane pod sosem serowym z warzywami i zielem angielskim (lakto-wege) Makaron ze szparagami w sosie pomidorowym (wegańska) Szparagi z sosem majonezowym i orzechami (wegańska) Amarantus pieczony z marchewką, porem i innymi warzywami (lakto-wege) Szybki kuskus z papryką, pieczarkami i innymi warzywami (wegańska) Gulasz z fasolki szparagowej i innych warzyw (wegańska) Tosty z czosnkową oliwą, pomnidorami i innymi warzywami (wegańska) Ocenazamknij | 
| © 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |