7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Bukiet warzyw z pary

Smakuje z pastą z soczewicy/cieciorki.



Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 1 osoby

/ilość na jeden talerzyk/

kalafior lub brokuł
ziemniak
fasolka szparagowa
marchewka
burak

Przygotowanie:

Warzywa umyć, obrać, pokroić drobno i uparować do miękkości bądź w specjalnej maszynerii bądź w sitku plastikowym na gotującej się wodzie, przykrytym pokrywką. Rozgnieść lub nie, w zależności od ilości uzębienia :-)

Wskazówki i uwagi:

Nie solić.
Nadesłał(a) syla, dnia: 2000-07-11 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Arabski bukiet z warzyw (wegańska)
Bukiet warzyw z brązowym ryżem, oliwkami, kaparami i mozarellą (lakto-wege)
Bukiet-budyń z jarzyn (lakto-wege)
Faszerowana papryka gotowana na parze (wegańska)
Warzywa na parze w sosie sezamowym (wegańska)
Wegańskie bułeczki na parze (bezglutenowe) (wegańska)
Buchty - kluski drożdżowe gotowane na parze (bez ograniczeń)
Ziemniaki z marchewką i porem na parze, z zasmażką (wegańska)
Sajgonki z mieszanką chińską gotowane na parze (wegańska)
Kotleciki z warzyw (ovo-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas