7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Jabłka pieczone z rodzynkami i sokiem pomarańczowym



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

1-2 jabłka na osobę
rodzynki
sok pomarańczowy

Przygotowanie:

Wyciąć ogryzek ze środka, nie krojąc jabłka na połowę. W środek włożyć rodzynki polewając sokiem pomarańczowym, a następnie piec na blasze w soku owocowym przez około godzinę (soku nie powinno być więcej niż 1 cm od dna blaszki).
Nadesłał(a) Rena, dnia: Feb 11, 2001
Źródło/autor przepisu: Vegan Planet (serwis już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Jabłka pieczone z rodzynkami i dżemem (wegańska)
Jabłka pieczone z rodzynkami, migdałami, miodem i cynamonem (lakto-wege)
Jabłka pieczone z winnymi rodzynkami i sosem karmelowo-śmietankowym (lakto-wege)
Jabłka pieczone z amarantusem (wegańska)
Muesli owocowo-orzechowe z sokiem pomarańczowym lub mlekiem (wegańska)
Surówka z marchwi i jabłka z rodzynkami (wegańska & RAW)
Sernik z rodzynkami i skórką pomarańczową (bez ograniczeń)
Sałatka z pora, jabłka, marchewki i rodzynek z sezamem (wegańska)
Halawa - Bhuni hui czini ka halawa (z sokiem i skórką pomarańczową) (lakto-wege)
Napój życia i młodości (z sokiem pomarańczowym i śliwkami suszonymi) (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas