 
				
			
			7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
		w tym 4933 wegańskich
|  napisz do nas  pomoc / FAQ | |
|  | 
|  puszka.pl - internetowy partner International Vegetarian Union | 
 
	
		
		
			
			
				
			
			
		
		
		
		
			Rodzaj diety: wegańska Składniki:4 brzoskwinie,
 3 łyżki posiekanych migdałów lub orzechów, 1/4 szklanki cukru, łyżka wiśniówki, 1/2 szklanki białego wina Przygotowanie:Brzoskwinie przekroić na pół, wyjąć pestki. półówki wyłożyć na ogniotrwałe salaterki wypukłością do dołu. Migdały wymieszać z cukrem i wiśniówką, napełnić otwory po pestkach. Polać całość winem i wstawić na 10-15 min. do średnio nagrzanego piekarnika. Podawać na zimno. 
		
			
		
		Nadesłał(a) Rena, 
		dnia: 2001-02-17 00:00:00.0 Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:Z.Wodecki 
						Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
						zgłoś to administratorowi
					 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz | Podobne wg nazwy:podobno ryż po włosku:) (bez ograniczeń)Brokuły po włosku (z winegretem) (wegańska) Brzoskwinie z grilla (wegańska+miód) Brzoskwinie zapiekane (bez ograniczeń) Brzoskwinie z jogurtem orzechowym (lakto-wege) Brzoskwinie w morelowej galaretce (lakto-wege) Brzoskwinie w sosie serowym (lakto-wege) Gorące pikantne brzoskwinie (wegańska) Cebula po włosku - smażona z serem, jajkami i szczypiorkiem (bez ograniczeń) Brzoskwinie w szampanie z kremem malinowym (lakto-wege) Ocenazamknij | 
| © 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |