
7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
w tym 4924 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1 puszka brzoskwiń,
1 butelka (0,7 l.) białego wytrawnego wina(np.Chardonnay) 1/2 szklanki likieru pomarańczowego(np.Curacao Triple Sec). Przygotowanie:Brzoskwinie osączyć z zalewy, pokroić na cząstki i włożyć do dużego szklanego naczynia. Wlać wino, likier i wymieszać. Wstawić do lodówki na 2 godz. Do pucharków przełożyć cząstki brzoskwiń i zalać alkoholem.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sernik z brzoskwiniami (bez ograniczeń)Czekoladowy tort z brzoskwiniami (bez ograniczeń) Sernik z tofu z brzoskwiniami (wegańska) Naleśniki z brzoskwiniami i orzechami włoskimi (wegańska) Sałatka owocowa z winogronami i brzoskwiniami (wegańska & RAW) Sałatka ryżowa z brzoskwiniami, ananasem i orzechami (wegańska) Babka ryżowa z brzoskwiniami (bez mąki!) (bez ograniczeń) Słodka zupa owocowa z truskawkami i brzoskwiniami lub morelami (wegańska) Kostka sojowa po hawajsku - z curry, brzoskwiniami i ananasami (wegańska) Nowości:Kotlety z zielonej soczewicy (wegańska)Makaron z dynią i pieczarkami (lakto-wege) Ostra soczewica na pomidorach (wegańska) Indyjski miszmasz z batatem (wegańska) Biszkopciki jaglane (bezglutenowe) (wegańska) Qatayef - drożdżowe placuszki z Egiptu (lakto-wege) Ciasto orkiszowo-owsiane z owocami (wegańska) Hawajska surówka (wegańska) Grofu, czyli tofu z grochu (wegańska) Białe papryki z nadzieniem soczewicowo ryżowym w sosie pomidorowym (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |