
7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
w tym 4924 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:9 JAJEK
1/2 SZKLANKI UTARTEGO OSTREGO SERA (CHEDDAR) 20 DKG. MROZONEGO,POSIEKANEGO SZPINAKU 10 DKG. PIECZAREK 1 DUZA CEBULA Przygotowanie:Rozbic jaja widelcem, wymieszac z sertem i ugotowanym, dobrze odcisnietym szpinakiem. Usmazyc pokrojona cebule z pokroionymi w kostke pieczarkami, ostudzic i dodac do jajek. Wlozyc do zaroodpornego naczynia i piec ok. 1 godz w sredniej temperaturze. Mozna pic z czerwonym winem........
Nadesłał(a) Rena,
dnia: Feb 18, 2001
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:Andrzej Bobola
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Frittata ze szpinakiem (bez ograniczeń)Frittata z brokułami (bez ograniczeń) Nowości:Kotlety z zielonej soczewicy (wegańska)Makaron z dynią i pieczarkami (lakto-wege) Ostra soczewica na pomidorach (wegańska) Indyjski miszmasz z batatem (wegańska) Biszkopciki jaglane (bezglutenowe) (wegańska) Qatayef - drożdżowe placuszki z Egiptu (lakto-wege) Ciasto orkiszowo-owsiane z owocami (wegańska) Hawajska surówka (wegańska) Grofu, czyli tofu z grochu (wegańska) Białe papryki z nadzieniem soczewicowo ryżowym w sosie pomidorowym (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |