7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Kwas chlebowy z chrzanem



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

kwas chlebowy
2 lyzki tartego chrzanu na każdy litr kwasu chlebowego

Przygotowanie:

Wyroznia sie duza moca.
Jest przygotowywany na podstawie kwasu chlebowego. Do kazdego litra kwasu dodac 2 lyzki tartego chrzanu, wymieszac i dac wystac w ciagu 10 godzin. Nastepnie kwas przecedzic i rozlac w butelki.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-04 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:"e. taranov"
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Kwas chlebowy (wegańska & RAW)
Kwas chlebowy 3 (wegańska)
Kwas chlebowy, czyli podpiwek (wegańska)
Kwas chlebowy - recepta uproszczona (z miętą) (wegańska & RAW)
Kwas chlebowy podchmielony (z suszonym chmielem) (wegańska & RAW)
Kwas chlebowy z dodatkiem soku z cytryny (wegańska & RAW)
Kwas chlebowy ze skórką cytrynową lub pomarańczową (wegańska & RAW)
Kwas chlebowy - oryginalna recepta (ze słodem zbożowym, miętą i białą melasą) (wegańska & RAW)
Kwas wigilijny (wegańska)
Kwas litewski (wegańska & RAW)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas