7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Babka octowa Urszuli



Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki:

MARGARYNA 1 kostka
CUKIER PUDER 0.5 kg
MĄKA ZIEMNIACZANA 0.5 kg
JAJKA 6
PROSZEK DO PIECZENIA 1
OCET 2 łyżki

Przygotowanie:

wymieszac skladniki i upiec babe
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-04-17 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:Helena Matuszewska
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Escabeche - smażony bakłażan w warzywno-octowej marynacie (wegańska)
Sałatka z pomarańczy i cebuli z octowo-słoną marynatą (wegańska)
Babka kawowa (ovo-wege)
Babka gotowana (ovo-wege)
Babka Mateczki (ovo-wege)
Babka piaskowa 6 (ovo-wege)
Babka cynamonowa (ovo-wege)
Babka piaskowa 1 (ovo-wege)
Babka amarantusowa (bez ograniczeń)
Babka kiślówka (ovo-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas