7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Czekoladowy tofurnik na orzechowym spodzie

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Świetny, zrobiłam z 3/4 porcji, masa tofurnikowa wg przepisu, ale spód tańszy - sproszkowany słonecznik i zmiksowane rodzynki. Niestety, nie dał się upiec w podanym czasie, był wciąż surowy w środku, więc dłużej siedział (godzinę zamiast 40 minut), przez co spód mi się nieco przypalił.
Ciasto samo w sobie pyszne, nie za słodkie. Na przyszłość pokombinowałabym może z mąką jaglaną (by zostać przy bezglutenowości produktu) zamiast części tofu :)
No i wygląda naprawdę rewelacyjnie :)
Luna7 Apr 21, 2014

Wygląda nieziemsko, ale trochę drogi.
~hipiska Apr 18, 2014

jak zrobie to zjem caly sama :(
~aga Apr 15, 2014

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas