7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Kimchi (kim-chi) - kiszona, pikantna kapusta pekińska

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Czy to dr inż. Jan Pająk, słynny ufolog?
~Karol Feb 16, 2018

Nie jabłko, a gruszka
~sonja Nov 8, 2016

Wielka szkoda, że profesor nie wie, że w jego języku pisze się 75 gramów. Ale przepis i tak ciekawy.
~antykk Jun 6, 2012

ILE TEJ SOLI MA SIE WYCZERPAĆ PROFESORZE?
~DRON Feb 2, 2012

Witam, 2 źdźbła młodej cebulki (może też być dymka) to zdecydowanie za mało. Koreańczycy bardzo lubią dymkę i na dwie kapusty użyliby śmiało kilka pęczków. Oczywiście, tak jak u nas np. z grzybkami w occie, każdy kucharz ma swój własny przepis. Ja bym jabłka raczej nie dał.
~Alojz Poncin Feb 12, 2011

Jedno "ale". W wykazie skladnikow jest biala rzodkiew, natomiast w przepisie pojawia sie "rzepa". To sa dwa rozne warzywa: rzepa jest czarna i okragla, rzodkiew podluzna i biala. Przy okazji polecam mojego bloga: herbarz.wordpress.com/2010/05/21/rzodkiew/
~Jakub Brodacki Nov 17, 2010

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas