7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Podsmażane pieczarki z papryką i cebulką, obficie skropione sosem sojowym

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Z sosem sojowym różnie bywa. Rzeczywiście te tańsze to, jak dla mnie, słona woda, która może zepsuć potrawę. Ostatnio się wykosztowałam i kupiłam sos z wyższej półki w sklepie sprzedającym produkty z całego świata. Jest widoczna różnica: sos nie jest taki słony, jest gęsty, ma swój smak, inny od rodzimych produkcji.
Warto też pamiętać, że jak da się mu chwilę posmażyć, to skarmelizuje się i zrobi się słodkawy.
Rovdyr Dec 19, 2009

a ja dodaje jeszcze do tego cukinię w koteczkę i super!;) pycha ;))
Magda-Andrzej Dec 3, 2009

Za duzo sosu sojowego, zabija caly smak warzyw.
~Maylo Dec 2, 2009

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas