7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Fasolka na sposób toskański (jak po bretońsku, ale vegan)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Szałwia zamiast cząbru... ciekawe połączenie ;) Całkiem smaczne :)
Luna7 May 22, 2013

Na oliwie nie można smażyć tradycyjnie - tj długo, jak na zwykłym oleju.
Dragonist Jun 3, 2012

Pycha, wspaniałe wyszło. ;D Pozdrawiam :)
esterka Apr 13, 2010

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas