7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Apetyczne szparagi z olejem kokosowym i wiórkami kokosowymi

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

olej kokosowy (taki nieoczyszczony) oprócz tego, że jest jednym z najzdrowszych tłuszczów to ma intensywny kokosowy smak, który podczas gotowania zmienia smak szparagów...na kokosowy :D
daffnia Jul 9, 2009

Tak się zastanawiam... jakie znaczenie ma dodanie oleju kokosowego do gotowania szparagów? Czy olej musi to być koniecznie kokosowy? Można go zastąpić jakimś neutralnym, np. winogronowym, czy danie straci przez to na aromacie?
~Kuna May 28, 2009

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas