7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pasta awokado z mlekiem i ogórkiem

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Czy ktoś serio jada takie rzeczy??? I to jeszcze z DŻEMEM???? :O
~pat Jan 23, 2010

Awokado jest bardzo delikatne w smaku. Niektórzy twierdzą, że ma lekko orzechowy aromat - przynajmniej to dojrzałe. Moim zdaniem przepyszne :)
~pat Aug 8, 2009

jak smokuje avokado. prossze o szybką odpowiedź bo mam dzisiaj impreze :)
~misiek Aug 8, 2009

Avocado powinno byc miekkie, ale uwazaj, zeby nie mialo brazowych plam na skorce. Mozesz kupic twarde - wtedy dluzej poleza i dojrzeja nawet w lodowce. Pozdrawiam. Avocado uwielbiam z sosem tabasco.
liley Apr 18, 2006

A ta pasta nie wychodzi trochę płynna? Wydaje mi się, że ogórek puści wodę, i jeszcze mleko i olej - same płyny. Czym ją można zagęścić?
~Pepe Apr 13, 2006

ale żeby nie miało czarnych plamek na skórce. Poza tym, ja osobiście wole avokado twardsze- nie do końca dojrzałe.
autor anonimowy Apr 11, 2006

no chyba jak najbardziej miekkie;O))takie jest wlasnie po: 1. dojrzale, po 2. latwe do zmiksowania, po 3. smaczne
~Darek Apr 10, 2006

Mam pytanie: jak wybieramy awokado. Czy powinno być miękkie czy raczej twarde,jak rozpoznać czy jest świeże i dobre? Może ktoś wie.
~ankatoszanka Apr 8, 2006

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas