7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Grzanki serowo-czosnkowe

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Polecam dodać jogurt zamiast majenozu - zdrowiej :)
przecudownie smakuje również na zimno: najpierw robimy grzanki, najlepiej z bułki wrocławskiej, i potem na nie kładziemy zimną masę :) nie rozpuszcza się,ale smak - wyborny. no tylko trzeba czosnek lubić :P
magrusia Jul 19, 2010

bez szału, ale dobre:)
Magda-Andrzej Feb 24, 2010

smaczne, z pomidorkiem lub ogorkiem kiszonym mniami:))
~sunflower_ren Aug 24, 2006

Mmmmm... Właśnie sobie to jem. Moje sugestie:
1. Dodajcie do masy troszkę musztardy to będzie smaczniejsze
2. Zamiast w piekarniku można podpiec grzanki na patelni na masełku - szybciej i smaczniej, o ile się nie przypali :-)
3. A na wierzch - pomidorek!
Pyyyyyyyyycha!!! Dzięki za ten pomysł!
~fasolek Sep 17, 2004

Mniaaaam!!! "Brzmi" pysznie! Jak skończę się "odgrubiać", to na pewno się skuszę!!! :o)
~Clarice Sep 12, 2003

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas