7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Kasztany pieczone

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

brzmi niezle:-]
~klonik Feb 18, 2007

żeby kasztany nie wybuchały w piekarniku trzeba im wcześniej naciąć skórkę
~MARTYNA Jan 26, 2007

A co zrobić z suszonymi kasztanami?
~Aga Feb 11, 2005

Oj, tak, kasztany tak wybuchaja że sie przeraziłem bo myslałem że kuchnia mi wybchła
~Jav Jan 11, 2005

Np. w Tesco widzialem.
~aree1987 Dec 19, 2004

A gdzie można kupić kasztany chciałbym spróbować. Dajcie jakiś namiar na maila. Pliss
~Robert Dec 18, 2004

Podejrzewam, ze raczej od rozmiaru.
Pozdr
~hugo Nov 24, 2004

Kasztany robie w podobny sposob, ale pieczenie w pieraknikou do miekkosci nie trwa u mnie wiecej niz pol godziny! pewnie zalezy to od ich ilosci...
~sabba Nov 23, 2004

dzięki za przepis, nigdzie nie mogłam go znaleźć, a kasztany wyszły bardzo dobre...
~charsiiii Nov 21, 2004

dzięki za przepis, mimo tego ze nie dokładny. kasztany wyszły super,a w piekarniku trzeba je trzymac okolo godziny w temp.180. super smakuja z sosem czosnkowym.polecam goraco. SMACZNEGO!!!!!!!!!!!
~tucha Nov 8, 2004

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas