Kawałkiem margaryny smarujemy tortownicę. W rondelku rozpuszczamy margarynę, herbatniki miksujemy w blenderze, a następnie mieszamy ze stopioną margaryną.
Wykładamy spód tortownicy i wkładamy do lodówki na 20 minut. Po tym czasie podpiekamy spód w piekarniku, przez ok. 10-15 minut.
W tym czasie dokładnie szorujemy cytrynę i limonki, a następnie polewamy je wrzątkiem. Cytrynę ścieramy na tarce o małych oczkach, to samo robimy z limonką. Z cytryny i limonki wyciskamy sok.
Tofu miksujemy w blenderze na bardzo gładką masę. Najlepiej jest miksować każdą kostkę pojedynczo i przekładać do miski. Dodajemy sok z cytryny i limonki, a także wcześniej startą skórkę oraz cukier puder i skrobię ziemniaczaną. Dokładnie mieszamy i przekładamy na podpieczony spód. Pieczemy 40-50 minut w temperaturze 180 st. C.