puszka.pl - pysznie!

Pasta Inki z awokado (z migdałami, natką i imbirem)

To pyszota, która uzupełnia niedobory żelaza!!


Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 2 osób

1 awokado
pęczek pietruszki
migdały (50 g)
imbir - 1/2 łyżeczki świeżo startego lub sypkiego
olej z pestek winogron dla nadania paście miękkości
sól morska

Przygotowanie:

Awokado obrać i wyjąć na talerzyk, zmiksować lub rozetrzeć widelcem. Zmiksować migdały i pietruszkę, dodać imbiru i oleju.
Jeść ze smakiem samo lub z dodatkami ryżowymi ;)

Wskazówki i uwagi:

Można podawać w ilości nieograniczonej.
Nadesłał(a) Inka, dnia: 2009-08-28 14:37:21.376
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.

Twoje zapiski: