Kanapki z powodu chrapki - z pastą z pestek, kiszeniasem i awokado
		
		
		
		
		
	 
	
		
	
	
		
		
		
		
		
			Rodzaj diety: wegańska
		
	
		
			Składniki:
			
			
	
			chleb razowy
pasta z uprażonych i zmielonych pestek dyni, słonecznika i sezamu
musztarda
ogóras kiszenias
awokado
popping amarantusowy (opcjonalnie)
		 
		
	 
	
	
		Przygotowanie: 
			
		
		Posmarować pajdy pastą, musztardą (cienko), położyć plastry kiszeniaka i awokado, posypać poppingiem. Jak grube plastry, to szeroko pasczękę otwierać ;-)
	 
	
	
	
		Wskazówki i uwagi:
		Tę pastę z pestek to my "pastiku-pestiku" nazywamy.
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		Twoje zapiski: