7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Kapusta z grzybami mocno aromatyczna - idealna do łazanek, ale i sama doskonała bardzo!

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Kapustę ugotowałam w wodzie po grzybkach, nie dolewałam innej wody, nie odcedzałam. Na patelni podsmażyłam najpierw cebulę i grzyby, a potem dodałam kapustę i sama sobie odparowała i lekko się podsmażyła - taka smaczniejsza. Ogólnie - pycha!
ryfka 2013-12-28 11:45:00.761

hmm... ja bym nie dolewała wody w trakcie gotowania, i nie odcedzała kapusty potem - niech się wygotuje, po co wylewać smak?
ironka 2011-10-09 03:42:14.572

zrobiłam na święta - pychotka:-)
wideraka 2011-01-13 16:36:55.318

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas