Smootie porzeczkowy
		
			Ogórki dają łagodny smak i są fajnym "rozcieńczalnikiem" dla kwaśnych porzeczek. Pycha.
		
		
		
		
		
	 
	
		
	
	
		
		
		
		
		
			Rodzaj diety: wegańska & RAW
		
	
		
			Składniki:
			
				 1
 1
			
			
	
			1 szklanka porzeczek
3 łyżki agrestu
2 ogórki gruntowe
garstka ziaren, ja użyłam po łyżeczce siemienia lnianego i sezamu
		 
		
	 
	
	
		Przygotowanie: 
			
				
				
				 
 
				
				
			
		
		Ogórki umyć, obrać, dorzucić umyte owoce, zmiksować lub zmielić blenderem. Dodać mielone ziarna.
	 
	
	
	
		Wskazówki i uwagi:
		Ogórki pysznie się komponują do smoothies i owocowych szejków, bo są w smaku bardzo neutralne, a jednocześnie apetycznie podkreślają smak owoców.
Takie śniadanie jest ekstra - polecam frutariańskie śniadania.
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		Twoje zapiski: