Litchi w sosie malinowym
		
			Litchi to okrągłe lub lekko owalne owoce, wielkości winogrona. skórka różowo-czerwona, brązowiejąca po czasie, z charakterystycznymi „wzgórkami”. białawy, przezroczysty miąższ okrywa twardą, niejadalną pestkę. smak podobny do winogron i wiśni.
		
		
		
		
		
	 
	
		
	
	
		
		
		
		
		
			Rodzaj diety: lakto-wege
		
	
		
			Składniki:
			
			
	
			5 litchi
1 jogurt
100 g świeżych malin
cukier waniliowy
		 
		
	 
	
	
		Przygotowanie: 
			
		
		obrane litchi włożyć do salaterki, zmiksować jogurt, maliny i cukier na krem, przyozdobić malinami
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		Twoje zapiski: