puszka.pl - pysznie!

Fasolka szparagowa w szpinaku z dodatkami


Rodzaj diety: wegańska

Składniki: 2

opakowanie mrożonego szpinaku
opakowanie mrożonej fasolki szparagowej
pieczarki - 5 szt.
cytryna
gałka muszkatołowa
czosnek
cebula

Przygotowanie:

Podsmażyć na oliwie z oliwek czosnek z cebulką i pieczarkami. Dodać szpinak i odrobinę soku z cytryny, przyprawić wg uznania. Wrzucić ugotowaną fasolkę. Całość wymieszać i chwilę podgrzać.

Po nałożeniu można dodać pomidory suszone w oleju i ew. kawałek sera pleśniowego.

Wskazówki i uwagi:

Po nałożeniu można dodać pomidory suszone w oleju i ew. kawałek sera pleśniowego.
Nadesłał(a) Ula, dnia: Nov 29, 2012
Źródło/autor przepisu: przepis własny

Twoje zapiski: