Majonezowa surówka z buraczków i jabłka
		
			Jest to przepis na bardzo prostą, tanią i smaczną surówkę.
		
		
		
		
		
	 
	
		
	
	
		
		
		
		
		
			Rodzaj diety: ovo-wege
		
	
		
			Składniki:
			
				
 dla  3 osób
			
			
	
			2 małe buraczki
1 kwaskowe jabłko (np. reneta)
sól
pieprz
1,5 łyżki majonezu
		 
		
	 
	
	
		Przygotowanie: 
			
		
		Buraki i jabłko umyć i obrać. Następnie zetrzeć je na tarce o średnich oczkach. Dodać sól i pieprz do smaku, połączyć z majonezem. Gotowe:)
	 
	
	
	
		Wskazówki i uwagi:
		Zapraszam również na mojego bloga: www.wege-kuchnia.blogspot.com
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		Twoje zapiski: