makaron ryżowy
pół zielonego ogórka
kukurydza
puszka czerwonej fasoli
2 ząbki czosnku
majonez
sos sałatkowy włoski (własny lub kupny Knorra): 3 łyżki stołowe oliwki z oliwek
3 łyżki stołowe wody
pół łyżeczki bazylii
pół łyżeczki tymianku
pół łyżeczki słodkiej papryki
pół łyżeczki pietruszki
parę kropel octu balsamicznego
Przygotowanie:
Makaron ryżowy ugotować, odcedzić i ostudzić. Ogórka pokroić w kostkę. Czosnek przecisnąć przez praskę lub drobno posiekać. Sos przygotować z podanych składników lub według przepisu na opakowaniu. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
Wskazówki i uwagi:
Najlepsza po przegryzieniu
Nadesłał(a) ryfka,
dnia: 2010-03-21 12:50:53.5
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.