Sałatka z fasolą, pomidorem i kiełkami pszenicy
		
			Bardzo ładnie prezentująca się sałatka :)
		
		
		
		
		
	 
	
		
	
	
		
		
		
		
		
			Rodzaj diety: wegańska
		
	
		
			Składniki:
			
				 dla  2 osób
 dla  2 osób
			
			
	
			puszka fasolki konserwowej
pół szklanki kiełków pszenicy
mała główka sałaty
duży pomidor
natka pietruszki do dekoracji
		 
		
	 
	
	
		Przygotowanie: 
			
		
		Fasolę odsączyć. Sałatę pokroić (albo poszarpać) na dosyć drobne kawałki. Pomidora pokroić w dosyć drobne kosteczki, najlepiej usunąć te płynne części ;) Wszystkie składniki wymieszać. Sałatkę podawać w miskach lub na talerzykach przyozdobioną pietruszką.
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		Twoje zapiski: