Smaczna sałatka, doskonale nadaje się na przekąskę między posiłkami oraz jako deser dla dzieci i nie tylko :D
Rodzaj diety: wegańska+miód
Składniki:
dla 1 osoby
makaron pełnoziarnisty 50 g
wiórki kokosowe 15 g
rodzynki 10 g
maliny 100 g
czarne porzeczki 50 g
łyżka miodu
Przygotowanie:
Makaron ugotować al dente, odcedzić i przełożyć do miseczki.
Zmieszać z owocami i bakaliami. Miód podgrzać do konsystencji płynnej. Polać nim resztę składników.
Wskazówki i uwagi:
Rodzaj bakalii jest dowolny, równie dobrze mogłam użyć suszonych śliwek, moreli, brzoskwiń. Ilość miodu także jest dowolna.
Nadesłał(a) patusiek16,
dnia: 2008-07-14 19:04:34.925
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.