puszka.pl - pysznie!

Szpinak z makaronem, brokułami i jajkiem

Szybkie i sycące danie.


Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki: dla 1 osoby

200 g szpinaku w sosie śmietanowym (mrożony)
200 g różyczek brokuł
jajko gotowane
30 g makaronu
pieprz czosnkowy,
papryka ostra,
czosnek granulowany

Przygotowanie:

Makaron i brokuły ugotować. Jajko pokroić w kostkę. Na patelni rozmrozić szpinak, dodać makaron, brokuły, jajko, przyprawy. Wymieszać, podawać ciepłe.

Wskazówki i uwagi:

Szpinak i brokuły mogą być mrożone.
Nadesłał(a) aga, dnia: 2008-07-04 16:24:21.14
Źródło/autor przepisu: Inwencja własna, na podstawie przepisów inteenetowych.

Twoje zapiski: