Pasta fasolowo-sojowa o smaku czosnkowym
		
			Smaczna pasta na kanapki
		
		
		
		
		
	 
	
		
	
	
		
		
		
		
		
			Rodzaj diety: wegańska
		
	
		
			Składniki:
			
				 dla 10 osób
 dla 10 osób
			
			
	
			ugotowana, zmielona soja - 6 łyżek
fasola czerwona - pół puszki
przecier pomidorowy - 2 łyżki
czosnek - sproszkowany, od serca ;)
pieprz
		 
		
	 
	
	
		Przygotowanie: 
			
				
				
				 
 
				
				
			
		
		Rozgniatamy fasolę, dodając soję. Mieszamy i robimy "papkę".
Dodajemy koncentrat pomidorowy. Mieszamy. Dodajemy pieprz i czosnek. Mieszamy ;)
	 
	
	
	
		Wskazówki i uwagi:
		Dobrze smakuje podana na pieczywie chrupkim, posypana szczypiorkiem. Ma ciekawy, czosnkowy smak.
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		Twoje zapiski: