puszka.pl - pysznie!

Surówka z kapusty pekińskiej z rzodkiewkami, ogórkiem, pomidorami i fetą


Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki: dla 4 osób

1 kapusty pekińskiej
2 garście kiełków
żółta papryka
świeży ogórek
2-3 pomidory
10 rzodkiewek
2 czerwone cebule
1 opakowania sera feta
1 łyżeczka suszonego oregano
1 łyżeczki czosnku granulowanego
oliwa
ewentualnie oliwki

Przygotowanie:

Kapustę i paprykę pokroić w paski, ogórka i pomidory w ćwiartki, ser w kostkę, rzodkiewki i cebulę w talarki. Składniki wymieszać, doprawić.
Nadesłał(a) Rena, dnia: Aug 27, 2000
Źródło/autor przepisu: Super Linia nr 9/2000 - miesięcznik promujący zdrowy styl życia

Twoje zapiski: