Sałatka awokado po mojemu, z papryką zieloną
		
			Wyssałam z palca.
		
		
		
		
		
	 
	
		
	
	
		
		
		
		
		
			Rodzaj diety: wegańska
		
	
		
			Składniki:
			
				 dla  2 osób
 dla  2 osób
			
			
	
			2 awokado
1 cebula
1 zielona papryka
sos:
2 łyżki oliwy
2 łyżki keczupu
2 łyżki soku z cytryny
sól ziołowa
		 
		
	 
	
	
		Przygotowanie: 
			
				
				
				 
 
				
				
			
		
		Awokado, cebulę i paprykę pokroić w kostkę, wymieszać, polać sosem.
	 
	
	
	
		Wskazówki i uwagi:
		Taki antycholesterolowy, super witaminowy przysmak, dość kaloryczny, ale bardzo zdrowy.
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		Twoje zapiski: