Ciastka z twarogu i otrąb
		
		
		
		
		
	 
	
		
	
	
		
		
		
		
		
			Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
		
	
		
			Składniki:
			
			
	
			300 g twarogu
150 g mąki
100 g otrąb
1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia
1/2 kostki margaryny
2 jaja
cukier waniliowy
sól
50 g cukru pudru do posypania
		 
		
	 
	
	
		Przygotowanie: 
			
		
		Mąkę przesiać z proszkiem, dodać przetarty twaróg i pozostałe składniki, zarobić ciasto, schłodzić je.
Ciasto cienko rozwałkować, wykrawać kieliszkiem lub foremką ciastka, upiec. Posypać cukrem pudrem.
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		Twoje zapiski: