Kanapka z hummusem i świeżym lubczykiem
		
			Oryginalny smak, mniam :-)
		
		
		
		
		
	 
	
		
	
	
		
		
		
		
		
			Rodzaj diety: wegańska
		
	
		
			Składniki:
			
			
	
			Hummus (ja robię tradycyjny - z prażonym, zmielonym sezamem, oliwą, cytryną, solą i królową cieciorą :-))
listki lubczyku świeżego, całe
można dodatkowo skropić sokiem z cytryny
pokrojony chleb razowy
		 
		
	 
	
	
		Przygotowanie: 
			
		
		Razowszczaka smarujemy pokaźnie hummusem, nakładamy całe listki lubczyku. Jeśli hummus mamy niezbyt kwaśny - to kanapkę można dodatkowo pokropić cytryną. Naprawdę wychodzi oryginalny smaczek. Polecam!
W wersji rozszerzonej - dodać pokrojonego pomodora i przyłożyć lubczykiem.
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		Twoje zapiski: