Rodzaj diety: wegańska
		
	
		
			Składniki:
			
				
 dla  4 osób
			
			
	
			1 filiżanka wody
1/4 filiżanki oleju
1/8 filiżanki octu jabłkowego
2 łyżeczki słodu zbożowego (w oryginale występuje słód z sorgo)
1/4 posiekanej cebuli
3 łyżeczki białego miso
1 łyżka masła orzechowego
1/4 łyżeczki proszku czosnkowego
		 
		
	 
	
	
		Przygotowanie: 
			
		
		Miksować wszystkie składniki ze średnią prędkością przez minutę, aż do uzyskania jednorodności.
	 
	
	
	
		Wskazówki i uwagi:
		Do rozrzedzenia użyć więcej płynu, do zagęszczenia - więcej masła orzechowego.
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		Twoje zapiski: